Praktijk Sweenslag is een modern, goed geoutilleerde praktijk, die zich heeft toegelegd op de geneeskunde van het paard. Hierdoor zijn wij in staat, zowel op eerste als op tweede lijnsniveau, hoge kwaliteit diergeneeskunde voor uw paard aan te bieden. De kernpunten van onze praktijk zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, kleinschaligheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Preventieve gezondheidszorg, gebitsverzorging en vruchtbaarheidsbegeleiding, maar ook het opwerken van kreupelheden, het uitvoeren van keuringen en chirurgische ingrepen maken onderdeel uit van het dienstenpakket van Praktijk Sweenslag. Behandelingen van uw trouwe viervoeter kunnen zowel aan huis als op de praktijk uitgevoerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om uw paard, indien nodig, bij ons op te laten nemen, zodat intensieve zorg gerealiseerd kan worden.

Het enthousiaste en ambitieuze team achter deze praktijk bestaat uit Christl van de Pol, erkend paardendierenarts,  Eefje Veenendaal dierenarts gezelschapsdieren, ondersteund op de werkvloer door Lobke van Popering, Cheyenne van Gog en Sanne Heesterbeek en op managementgebied door Johan van de Pol. Het team wordt compleet gemaakt door de samenwerking met een gebitsverzorger, hoefsmid, dierenfysiotherapeut en specialist chirurgie.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op tel nr. 0413-350443.
Ook voor vragen en informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten!!